Mara

Hallo, ik ben Mara Meulenbeld.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de leraren opleiding in Utrecht. Daarna heb ik 12 jaar als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs. Heel leuk en belangrijk werk, maar niet meer mijn ding. Kinderen vind ik geweldig. Vooral als ze in hun volle enthousiasme zich kunnen uiten en genieten van hun bezigheden. Toen ik het onderwijs ging verlaten, ben ik op zoek gegaan naar mijn talenten. Ik kwam weer bij mijn passie voor creativiteit en dans. Zo ontdekte ik dat ik graag met kinderen wilde blijven werken en mijn passie hierbij wilde betrekken.

In 2015 heb ik mijn diploma AALO Dance Instructor gehaald. Super gaaf dat ik dat heb gedaan en dat ik een tijd lang danslessen mocht geven aan kinderen in Almelo en dansworkshops op verschillende BSO’s in de omgeving van Almelo.

Naast het geven van de danslessen en dansworkshops, heb ik ook creatieve workshops geven aan kinderen op verschillende BSO’s en scholen. Een super leuke tijd waarin ik veel kinderen heb gezien die mega enthousiast waren met de opdrachten die ik hen gaf. 

In de afgelopen vijf jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan op verschillende kinderopvangcentra. Ik heb meegedraaid als pedagogisch medewerkster, creatieve workshops gegeven en gezien dat het opvangen van kinderen iets is waar ik heel erg blij van word. Ik vind het belangrijk dat kinderen gezien worden en dat ze in een omgeving zijn waar ze zich prettig voelen. Creativiteit en heel veel gezelligheid is voor mij erg belangrijk. Samen met de kinderen kijken naar leuke activiteiten die ze zelf kunnen doen of die we samen kunnen doen.

Op dit moment ben ik gastouder bij mij aan huis en geef ik zo nu en dan nog een creatieve workshop. Mijn eigen kinderen, Jibbe en Dex, vinden het zo fijn dat ik thuis werk en dat ze ‘altijd’ iemand hebben om mee te spelen. 

Groetjes, Bij Mara