Mara

Hallo, ik ben Mara Meulenbeld.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de leraren opleiding in Utrecht. Daarna heb ik 12 jaar als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs. Heel leuk en belangrijk werk, maar niet meer mijn ding. Kinderen vind ik geweldig. Vooral als ze in hun volle enthousiasme zich kunnen uiten en genieten van hun bezigheden. Toen ik het onderwijs ging verlaten, ben ik op zoek gegaan naar mijn talenten. Ik kwam weer bij mijn passie voor creativiteit en dans. Daar wilde ik mee aan het werk.

Ik heb in 2015 mijn diploma AALO Dance Instructor gehaald. Super gaaf dat ik dat heb gedaan en dat mijn man en mijn ouders mij hebben geholpen om dat te kunnen doen. Elke dinsdagmiddag geef ik dansles aan kinderen vanaf 6 jaar.

Naast het geven van danslessen vind ik het ook heel leuk om creatieve workshops te geven. Zo heb ik creatieve en dans workshops gegeven aan kinderen op verschillende BSO’s en scholen. Mocht je het leuk vinden dat ik een workshop bij jou kom geven, kijk dan even verder op mijn website naar de mogelijkheden.

Ook geef ik workshops aan volwassenen. Ik word namelijk ontzettend blij van leuke dingen doen met vriendinnen en familie. Het geeft mij het gevoel dat ik weer even op adem kom en het geeft mij energie om de dagelijkse dingen weer aan te kunnen. Het hectische leven overdonderd mij ook regelmatig. Ik hoop dat ik jou ook blij kan maken door je een workshop aan te bieden die je samen met je vriendinnen, familie of collega’s kan doen. Bij jou thuis, op locatie of bij mij in mijn ruimte aan huis.

Groetjes, Bij Mara