Start danslessen in de speelzaal van De Heemde

Het is begonnen….. de afgelopen weken zijn de flyers de deur uitgegaan en wat een enthousiaste reacties!

De lessen stromen al behoorlijk vol. Veel enthousiaste meiden en jongens hebben zich opgegeven. Het wordt vast een gezellige boel. De vlaggetjes zitten al in mijn tas, de geluidsinstallatie staat al klaar om meegenomen te worden, de muziek staat op cd/mp3 en op mijn telefoon… de speelzaal wacht op ons!

Bewegen op muziek, je eigen stijl er aan toevoegen, laten zien wat je kan en wat jij denkt dat goed voelt. Samen plezier hebben en genieten. Dat is waar het bij mij in de lessen om gaat. Het is zo leuk om te zien dat kinderen steeds meer durf krijgen om te laten zien wat ze kunnen. Ze stralen en hebben plezier.

Dinsdag 14 juni ga ik starten met de danslessen, voor kinderen vanaf 4 jaar, in de speelzaal van De Heemde. Elke dinsdag tot dinsdag 12 juli kunnen de kinderen komen dansen. Dat zijn vijf lessen voor 20 euro.

Na de zomervakantie gaan we weer lekker verder dansen. Meer info volgt.