Tijd voor jezelf!

img_20161219_130646

Heerlijk om aan de slag te gaan met allerlei materialen. Voelen, bekijken, plakken, combineren en los gaan met kleur. Iets wat ik heel graag doe, maar waar ik vaak niet aan toe kom. Zoveel verplichtingen die mijn aandacht ook vragen. Kinderen, de was, een afspraak op school. Op de momenten dat ik het idee heb dat ik veel te veel tegelijk aan het doen ben, vind ik het heerlijk om aan de slag te gaan met kleur, een lijmpistool, verf, lint, etc.

Mijn kelder ligt vol, de zolder ligt vol. En als ik niet uitkijk, ligt de garage van ons ook vol met allerlei leuke ideeën en knutselopdrachten die wachten tot ik tijd vrij maak om er mee aan de slag te gaan. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Ik hoor vaak om mij heen dat anderen ook graag creatief bezig zijn, maar dit niet doen. Jammer, want ik merk dat ik toch echt een leukere Mara word als ik super trots ben dat ik wat gemaakt heb. Ik denk dat jij ook heel vrolijk kan worden van je eigen creativiteit. Ook al denk je dat het misschien niet in je zit. Het komt er echt wel uit als je er tijd voor maakt.

Het hoeft niet perfect, als je er maar lol in hebt!

Ik word al super vrolijk van het verzamelen en kopen van materialen. Ik word blij van een leuk lintje, een zak vol grappige kerstversiersels, een stuk hout, kralen en bloemen. Mijn man kan dan ook behoorlijk zuchten als hij ziet dat er weer een zakje of doosje naar de kelder wordt gebracht. Ik snap hem wel…. en bedenk dan….. dat het eigenlijk ook heel leuk is als anderen ook van mijn crea-verzameling kunnen genieten. Scheelt weer tijd voor jou, want ik heb alle materialen in huis. Hoef jij alleen maar aan te schuiven! Win voor mijn man (de crea-stapel wordt hier in huis wat minder), win voor mij (ik mag weer vrolijk worden van andere vrolijke mensen) win voor jou (tijd voor jezelf, leuke opdracht, blij persoon, vrolijk huis, level-up je creativiteit, te veel om op te noemen 😉

Gun jezelf een beetje tijd, lol en creativiteit.

Duik in mijn crea-verzameling en geniet even van wat tijd voor jezelf! Dan ga je naar huis met een lach en een eigen crea-ding waar je elke keer weer blij van wordt als je het weer ziet!

Tijd voor jezelf! Enjoy….