Voorstelling ‘Woar is Herman?

In de week van 21 t/m 26 november mocht ik genieten van het meedoen in de voorstelling ‘Woar is Herman?’ van SNOR (Oldenzaals Amusements-Theater).

2016-11-27_11-56-32

Na maanden voorbereiden, dansen bedenken en de dansen aanleren aan de meiden van het ballet, was het dan eindelijk zover. Een hele week mocht ik, samen met de meiden van het ballet, elke avond laten zien waar we al die weken mee bezig waren geweest. Kleding, muziek en dans kwamen deze week samen. Het enthousiasme spatte van het toneel af. Wat heb ik genoten van die mooie en lieve mensen die mee deden. De acteurs, het koor, de band, de techniek, de kleding, de decorbouwers en alle andere mensen achter de schermen dieĀ er voor gezorgd hebben dat de voorstelling zo leuk was. Het is zo super tof om deel uit te mogen maken van zo’n bijzondere groep. Wat krijg ik daar een energie van! Ik was vroeger al zo gek op dansen, verkleden en toneel spelen tijdens de weekafsluiting op school en nu kreeg ik de kans om ‘in het echt’ te laten zien waar ik zo blij van word. Dankbaar, genieten, trots en gelukkig!!